Oktoberkonsert: Schola Cantorum i Universitetets Aula, Oslo

Bli med på en musikalsk reise med Schola Cantorum og et ensemble med tolv musikere i Sarah Kirkland Sniders “Mass for the endangered», et verk som må oppleves! Dette spennende verket tar oss med på en reise gjennom følelser og refleksjoner rundt natur, tap og håp. Det er første gang denne messen framføres i Norge.

Snider har skapt et verk som fanger essensen av vår tids utfordringer med utryddelse og miljøødeleggelse. Gjennom sin musikk tar hun oss med på en emosjonell reise som speiler tapet av dyrearter og naturen rundt oss.

“Mass for the endangered” kombinerer kraftfulle korarrangementer med soloinnslag fra koret og vakker instrumentering for harpe, klaver, slagverk, strykere og blåsere. Snider har en unik evne til å skape atmosfæriske lydlandskap.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å oppleve Sarah Kirkland Sniders “Mass for the endangered» live I Universitetets Aula 22.10! Mer info trykk her.

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.